Roliga klipp om modellbilar

Det finns en uppsjö av roliga och intressanta klipp på nätet om modellbilar och vi har samlat dem här så att du ska kunna njuta och inspireras av olika modellbilar och saker man kan hitta på med dem. Till exempel fotografering av modellbil och hur det går till på en modellbils show.

Fotografera en modellbil i en miljö

Här får du en spännande inblick i hur det går till att fotografera modellbilar i olika miljöer. Kanske kan det vara en inspiration när du själv vill skapa spännande foton av dina projekt?

Skapa foton i realistiska miljöer med modellbil
Det här klippet visar i detalj hur du kan skapa en realistisk känsla för dina modellbilar in action. Bland annat får du se hur du skapar en riktig “dirt road” för dina bilar. Genom att bygga upp realistiska 3D miljöer så kan dina bilar få rätt sammanhang att visas i.

Restaurera en gammal modellbil
En fantastisk Corgi Aston Martin DB5 restaureras noggrant och pedagogiskt. Missa inte den här videon.

Rolig teknik på Modellbilar
Vem drömmer inte om att ha skalenlig teknik på sin modellbil för att ge den ett ännu mer autentiskt utseende? Här visas en Toyota landcruiser 200 och hur den får skalenlig och custom made teknik för att se fantastiskt äkta och snygg ut.

Modell car championship

Här får vi följa med i en av de största modellbils showerna som finns och se hur det går till och framför allt njuta av alla vackra och häftiga bilar som visas där.

Det finns mycket tips och kunskap att dela med sig av när det gäller modellbilar och många gör snygga och pedagogiska videos för att just dela med sig. Att bygga modellbil är ett stort nöje och det finns mycket kunskap att hämta online för att bygga autentiska eller bara häftiga bilar.